Fietsparkeren op het water

Reacties

De reacties op artikel Fietsparkeren op het water:

Indien de stalling niet zichtbaar is zou ik er voor zijn, indien duidelijk aanwezig zou ik het verstoring vinden. De stalling zoals op de foto vindt ik al te veel aanwezig...het hoeft/moet geen architectonische bevrediging worden.

 Peter Felius, 17/2/2015 16:55:56

Al diverse malen heb ik bij vergaderingen en ook bij een borrel van de VVAB de oplossing voor het fietsenprobleem geopperd. Dit werd echter steeds genegeerd!
Dat de fietsenstalling op het Gartmanplantsoen niet voldoende zou zijn om de vele fietsen te herbergen was van het begin al overduidelijk en heb ik ook steeds gezegd.De bouw zal bovendien buitengewoon veel overlast geven op dat punt en het is in de toekomst onmogelijk om nog de ondergelegen gracht te herstellen.
Een veel beter plan is daarom het realiseren van een ONDERGRONDSE fietsenstalling op de Lijnbaansgracht\Siesseniskade. Bij de bouw is er minder overlast, er is een veel grotere ruimte, namelijk het gehele stuk tussen Gartman plantsoen en de Spiegelgracht en het water blijft gehandhaaft en kleine bootjes kunnen nog steeds blijven varen op dit stuk gracht
Dorothy
Stichting Heijmeijer van Heemstede

 Dorothy Heijmeijer van Heemstede, 14/12/2014 12:18:09

Door in te loggen, kunt u ondermeer uw gegevens beheren. Alleen leden hebben een inlogaccount.

Reageren?
Het is alleen mogelijk een reactie te plaatsen als u bent ingelogd.